Offtop

Модераторы: Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko, Станислав Матвеев, Pavel

Re: Offtop

Сообщение Pavel » Сб апр 06, 2013 6:33 pm

Як я разумею, некаторыя фарумчане не жывыя, каб не навесіць на апанентаў нейкія "мянушкі", аднесці іх да нейкай катэгорыі, якая імі лічыцца дрэннай і непатрэбнай. Вось, напрыклад, прыгадваючыся ледзь не ў кожным пасце нашых тут беларусафобаў ды літвінафобаў нейкі "змагар", які ім падаецца дужа абразлівым. Маўляў, змагацца за шчасце свайго народа - апошняя справа. Куды лепш гадаваць сваю д-пу, ухваляючы тую сацыяьна-эканамічную і палітычную рэальнасць, у якой яны жывуць апошнія 19 год.

Ну дык і сцяг вам у рукі, той самы - закат над балотам... можа, некаторыя з вас, трохі ўмнейшыя, на словах і не любяць папуколі, быццам бы абстрагуюцца ад яго (зразумела з мэтай, каб не падавацца ідыётамі ў вачах сярэдняга беларуса). Але і тыя з'яўляюцца, нажаль, аморфным правадніком палітыкі АГЛа, накіраванай на як мінімум тармажэньне ды ўтварэньне цяжкаадольваемых перашкодаў на шляху пераўтварэньня насельніцтва РБ у самастойную і самадастатковую (наколькі гэта магчыма ў час глабалізацыі) нацыю. Такую ж, як суседнія краіны, з сваёй мовай, развітай эканомікай ды прамысловасцю, самапавагай, старадаўней сімволікай ды дзяржаўнымі атрыбутамі, пэўным палітычным уплывам, самастойнай, а не прарасейскай палітыкай, ігд. Краіну, якая б раз і назаўсёды выраклася ды вынесла справядлівы прысуд тым старонкам сваёй гісторыі, што былі звязаныя з чырвоным тэрорам свайго ж насельніцтва. Тым дзеячам, у гонар якіх названыя вуліцы большасці беларускіх гарадоў, але якія давалі загады на планавае знішчэньне ў савецкіх канцлагерах ды катаваньне ў засценках ГПУ двух мільёнаў беларускіх сялянаў у ліхія 30-я гады апошняга сттг. Па загадам ды ініцыятыве якіх былі рэпрэсаваныя ды знішчаныя беларускія літаратары, вучоныя, паэты, мастакі, спецыялісты, інтэлігенцыя, сьветач нацыі, носьбіты ведаў, ігд. у ненажэрным молахе ленінскага ды сталінскага тэрора.
Pavel
Модератор

Сообщение psv-777 » Сб апр 06, 2013 6:37 pm

Интересно былое почитать.Вот Дедли открывает тему Герб и Флаг,на исторической ветке:
Герб и Флаг

Сообщение DeadlY » Вс май 11, 2008 3:53 pm
Предлагаю здесь поговорить на тему наших национальных беларуских символов - Герба "Погоня" и Бело-Красно-Белого Флага, в сравнении с теми, которые мы сейчас уже как 12 лет "волей народа" имеем. Высказывайте ваши мнения.

Кат Лео ему к примеру отвечает:
Сообщение Kat Leo » Пн май 12, 2008 7:26 am
Погоня, однозначно.

Дедли продолжает:
Сообщение DeadlY » Пн май 12, 2008 9:49 am
Ещё со школы слышал как красно-зелёный флаг пытались "прилепить" к историческому наследию наших предков с точки зрения славянской мифологии трактую красный и зелёные цвета. Тоже и с гербом. Ясно, что это же бред притянутый за уши. Но если идеологи находят что-то "историческое" в этих коммунистических символах, то совершенно же ясно, что былая Погоня и бело-красно-белый флаг куда на порядок более исторические, чем эта советская символика, что есть сейчас. Вот этот момент мне и интересен, насколько те символы отражают национальную суть Беларуского Государства. Может, кто=то может провести небольшой исторический ликбез по этому вопросу?

О какие времена были :roll:
psv-777

Сообщение darlock » Сб апр 06, 2013 7:06 pm

гадаваць сваю д-пу

:lol: :lol: :lol:
Pavel. Вы свою дупу норм устроили, чтобы не париться 19 год :lol:
Привет Ирландии.
darlock

Сообщение Anile » Сб апр 06, 2013 7:27 pm

psv-777 писал(а):Интересно былое почитать.Вот Дедли открывает тему Герб и Флаг,на исторической ветке:
Герб и Флаг

Сообщение DeadlY » Вс май 11, 2008 3:53 pm
Предлагаю здесь поговорить на тему наших национальных беларуских символов - Герба "Погоня" и Бело-Красно-Белого Флага, в сравнении с теми, которые мы сейчас уже как 12 лет "волей народа" имеем. Высказывайте ваши мнения.

Кат Лео ему к примеру отвечает:
Сообщение Kat Leo » Пн май 12, 2008 7:26 am
Погоня, однозначно.

Дедли продолжает:
Сообщение DeadlY » Пн май 12, 2008 9:49 am
Ещё со школы слышал как красно-зелёный флаг пытались "прилепить" к историческому наследию наших предков с точки зрения славянской мифологии трактую красный и зелёные цвета. Тоже и с гербом. Ясно, что это же бред притянутый за уши. Но если идеологи находят что-то "историческое" в этих коммунистических символах, то совершенно же ясно, что былая Погоня и бело-красно-белый флаг куда на порядок более исторические, чем эта советская символика, что есть сейчас. Вот этот момент мне и интересен, насколько те символы отражают национальную суть Беларуского Государства. Может, кто=то может провести небольшой исторический ликбез по этому вопросу?

О какие времена были :roll:
Слава Богу - удалось с тех пор - размагнититься... А вы всё так же зазомбированы, как и прежде... Не зря VD распинается для вас, повторяя и повторяя одну и ту же выдуманную и многократно опровергнутую уже хрень, чтобы не стали свободны, самостоятельны в суждении и независимы в выводах... Жаль вас... Только болтать развешенной на ушах лапшой вам и остается, да СТРАДАТЬ от каждой новости из зомбоСМИ... :twisted:
Anile

Откуда: Я здесь и не здесь, Я везде, и нигде, В сыпучем песке, и прозрачной воде..

Сообщение psv-777 » Сб апр 06, 2013 9:09 pm

На ассенизационной станции случился прорыв :roll:
psv-777

Сообщение psv-777 » Сб апр 06, 2013 9:12 pm

КатЛео:
Слава Богу - удалось с тех пор - размагнититься... А вы всё так же зазомбированы, как и прежде... Не зря VD распинается для вас, повторяя и повторяя одну и ту же выдуманную и многократно опровергнутую уже хрень, чтобы не стали свободны, самостоятельны в суждении и независимы в выводах... Жаль вас... Только болтать развешенной на ушах лапшой вам и остается, да СТРАДАТЬ от каждой новости из зомбоСМИ... :twisted:

Спасибо,читал,плакалъ :cry: :cry: :cry:
psv-777

Сообщение Pavel » Сб апр 06, 2013 9:13 pm

Сапраўды, часам здзіўляе, што некаторыя не шкадуюць дзеля пэўных справаў анічога. Ані сваіх сілаў, ані часу, ані апошняй кроплі сумлення...

...А ўсё дзеля якой мэты? Каб зняважыць, прынізіць, абгаварыць, зрабіць паклёп на заслужаныя аўтарытэты, найбольш здольных у мінулым нешта зрабіць, змяніць да лепшага, выправіць памылкі мінулага ў гісторыі сваёй дзяржавы.

Добра, я разумею, вы, спадары беларусафобы, былыя беларусы, жадаеце быць другімі "Азаронкамі". За грошы напляваць у сваю будучыню, будучыню сваёй Радзімы. Гэта нізка. Спрабуючы прынізіць іх, вы прыніжаеце, выбачайце за банальнасць, толькі саміх сябе. Мне вас шкада.

Вы лічыце, што вызваліліся ад нацыянальнай ідэі? На самой справе, вы вызваліліся ад свайго сумленьня, ад сваёй ідэнтычнасьці. Вы былі раней кімсьці...

... Цяпер вы не існуеце. Вы - ніхто.
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Сб апр 06, 2013 9:27 pm

Гомельчанин писал(а):Pavel, а расскажите нас как Вы за 3000 тысячи ирландских эуро решили "напляваць у сваю будучыню, будучыню сваёй Радзімы"? Расскажите, пожалуйста! Кто Вы, что Вы, какое у Вас есть моральное право поливать дерьмом Беларусь и белорусский народ?
У адрозненне ад вас, спадар Гамельчанін, я захаваў сваю Радзіму. Я - назаўсёды частка яе. Дзе б я ні быў. А вы здолелі згубіць сваю Радзіму, нават фармальна жывучы ў ёй. Вашыя пасты і погляды - таму сьведкі.
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Сб апр 06, 2013 9:40 pm

Гомельчанин писал(а):Простите, Pavel, но Вы Никто и звать Вас Никак. Для Беларуси пустое место. Даже не вакуум, а так, Ничто. И это, к сожалению, факт сегодняшнего дня, как бы Вы не зажмуривались и не прятались от Реальности. Вы -Неудачник, который не смог себя реализовать в Синеокой с и позором сбежал из Синеокой на Запад. Между полётом в мечтах и Реальностью. Ваш выбор был летать в мечтах. И Это исключительно Ваш выбор. Удачи на новой Родине!
Упэўнены, Гамельчанін, форум ужо даўно вызначыў, хто тут няўдачнік. :lol: :lol: :lol:
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Сб апр 06, 2013 10:00 pm

Гомельчанин писал(а):Живите там в Ирландии и не мешайте нам жить у себя в Беларуси...Лицемерие грех. Вам воздастся...

Вы прапануеце мне маўкліва назіраць на спробы падобных вам перарабіць маю Радзіму ў маленькую калонію суседняй дзяржавы? Мне зусім не цікава назіраць, каб з майго, па трапнай метафары VD, фамільнага палацу пад назвай Літва-Беларусь нейкі незразумелыя людзі рабілі гаспадарчую прыбудову (каб не сказаць горш) дзеля фамільнага палаца суседзяў.

Лицемерие грех. Вам воздастся...

У вас няма ніводнай падставы лічыць мяне крывадушнікам. Акрамя вашых жа словаў, нічым не падмацаваных. Гэткая ж ім і цана.
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Сб апр 06, 2013 10:22 pm

Гомельчанин писал(а):
У вас няма ніводнай падставы лічыць мяне крывадушнікам. Акрамя вашых жа словаў, нічым не падмацаваных. Гэткая ж ім і цана.

Пример хватает. Не далее как вчера вы оскорбляли белорусов живущих в Беларуси тем, что их якобы кто-то имеет 19 лет, а они только этому рады. Мол быдло безвольное. За такое я лично сразу бью в морду, Вас спасает только географическая удалённость и анонимная интернет-безнаказанность наглеца...
Па-першае, менавіта "забеларусаў". Ёсць розніца, ці не?

А па-другое, "забеларусы" менавіта такімі і з'яўляюцца. У палітычна-эканамічным ды метафарычным сэнсе, вядома. Не літаральна, але ўсё ж фактычна. І маёй у тым віны няма.
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Сб апр 06, 2013 10:40 pm

Гомельчанин писал(а):А по-вашему получается, что быть ЗА БЕЛАРУСЬ, змагацца за шчасце свайго народа - апошняя справа ?! :shock:
І што ж гэта, прабачце за каламбур, "забеларусь" такая, у якой ужо 19-ы год саманазначана кіруе нейкі чалавек Расеі выключна ў яе, расейскіх інтарэсах? Трывала трымае беларусаў на расейскім газавым падсосе, патроху праціскваючы Саюз з Расеяй ды Казахстанам (незразумела толькі, чаму менавіта з тымі краінамі).

Ані новых тэхналогій, ані разьвітога недзяржаўнага сектара, ані трывалай фінансавай базы як не было, так за 19 год і не з'явілася. ВНП ніжэйшы за суседзяў, а 19 год таму было інакш. Усё ж зразумела. Краіна жыве ва ўмовах неэфектыўнай эканамічнай сістэмы, і ёй гэта дорага каштуе ўжо сёння. Кожнаму беларусу. А будзе толькі горш.

Аб палітычным стане рэчаў увогуле і гаворкі няма. Бо з-за палітычным фіаска ідзе і эканамічнае. Адно выцякае з іншага. І ніякія расейскія грошы тут нічога выправіць не ў стане.
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Вс апр 07, 2013 12:03 am

Адказаў Гамельчаніну ў тэме "Палітычнае разьвіццё Беларусі."
Pavel
Модератор

Сообщение Vadim Deruzhinsky » Вс апр 07, 2013 12:33 am

Гомельчанин:
VD он за тут деньги "змагаеца"

За какие такие деньги? Мне кто-то платит за мои посты – вы это хотите сказать? Отвечайте за базар.

Я пишу на Форуме в свободное от работы время и когда есть желание заглянуть, что там публика понаписала. Могу вообще на Форум не заглядывать. Мне за это никто не платит, никто и не скажет фи. Но Форум я содержу на свои деньги. Так что это Я ПЛАЧУ ЗА ПРАВО ВАС ПОМЕСТИТЬ ТУТ СВОЙ ПОСТ. Я плачу за помещение в сети ваших, Гомельчанин, постов.

Имейте уважение ко мне хотя бы по этой причине.

Наша фирма содержит сайт и Форум только из соображений престижности издания. Ни копейки с этого мы не имеем.
Vadim Deruzhinsky
Модератор

Сообщение darlock » Вс апр 07, 2013 1:05 am

Pavel писал(а): форум ужо даўно вызначыў, хто тут няўдачнік. :lol: :lol: :lol:

Список неудачников можно глянуть? 8)
darlock

Пред.След.

Вернуться в Иные темы