Кот писал(а):Крымскія татары пачалі патруляваць кварталы, дзе яны шчыльна пражываюць.
Горы свои дремучия патрулируют? ))
кот ты просто чмо

Модераторы: goward, Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko
Кот писал(а):Крымскія татары пачалі патруляваць кварталы, дзе яны шчыльна пражываюць.
Кот писал(а):Сделай гимн по-громче, педрило!
альберт писал(а):Кот писал(а):Крымскія татары пачалі патруляваць кварталы, дзе яны шчыльна пражываюць.
кот ты просто чмо
Ну што ж вы так! Расейцы не ўсе падзяляюць мілітарызм сваіх гаспадароў з ГБ. Мільёны з іх спачуваюць Украіне і ставяцца супраць расейскай агрэсіі.mad-dog писал(а):Господи, покарай мракобесов! Яви гнев свой! Да нашли огонь испепеляющий на ВСЕХ русских по всему миру! Аминь...
Pavel писал(а):Ну што ж вы так! Расейцы не ўсе падзяляюць мілітарызм сваіх гаспадароў з ГБ. Мільёны з іх спачуваюць Украіне і ставяцца супраць расейскай агрэсіі.mad-dog писал(а):Господи, покарай мракобесов! Яви гнев свой! Да нашли огонь испепеляющий на ВСЕХ русских по всему миру! Аминь...
Але прыход вашых "міратворцаў", як я разумею, таксама не за гарамі.Кот писал(а):А беларусам стоит задуматься, так уж ли плоха "последняя диктатура Европы". У вас хорошая страна, чистая и опрятная, где нет варваров. Радуйтесь, что вы живете в мире, и русские у вас живут так же.
Pavel писал(а):Але прыход вашых "міратворцаў", як я разумею, таксама не за гарамі.Кот писал(а):А беларусам стоит задуматься, так уж ли плоха "последняя диктатура Европы". У вас хорошая страна, чистая и опрятная, где нет варваров. Радуйтесь, что вы живете в мире, и русские у вас живут так же.Апетыт прыходзіць у час ежы.
Заўтра вашаму кіраўніцтву нешта не спадабаецца ва ўнутраных справах Беларусі, і вы да нас таксама завітаеце сваімі танкамі ды БТРамі.
Ці не так?
Pavel писал(а):Але прыход вашых "міратворцаў", як я разумею, таксама не за гарамі.Кот писал(а):А беларусам стоит задуматься, так уж ли плоха "последняя диктатура Европы". У вас хорошая страна, чистая и опрятная, где нет варваров. Радуйтесь, что вы живете в мире, и русские у вас живут так же.Апетыт прыходзіць у час ежы.
Заўтра вашаму кіраўніцтву нешта не спадабаецца ва ўнутраных справах Беларусі, і вы да нас таксама завітаеце сваімі танкамі ды БТРамі.
Тым больш, што вайсковыя базы вашыя ў Беларусі ўжо ёсць. Ці не так?
mad-dog писал(а):Pavel писал(а):Але прыход вашых "міратворцаў", як я разумею, таксама не за гарамі.Кот писал(а):А беларусам стоит задуматься, так уж ли плоха "последняя диктатура Европы". У вас хорошая страна, чистая и опрятная, где нет варваров. Радуйтесь, что вы живете в мире, и русские у вас живут так же.Апетыт прыходзіць у час ежы.
Ці не так?
Слушайте! Я таким темпом скоро буду чеченов-террористов буду поддерживать в их борьбе против рашки.
У Прыднестроўе вашую армію запрашалі, там вы мелі ды маеце мандат, калі не памыляюся. Ды там была грамадзянская вайна. І тое было 20 год таму, адразу пасля распада СССР.Кот писал(а):1. Она в Преднестровье давно так находится - все живы здоровы, не убит НИ один.Кот, я паважаю вашыя погляды, але нагадваю, што Расея ўторглася сваёй арміяй і флотам на тэрыторыю іншай суверэннай дзяржавы. Без аб'яўленьня вайны! Як Гітлер у 41-м.
2. В СССР тоже ходили с германскими флагами, водружали их, и говрили "Гитлер! Защити, приди!"... На немецком языке ,конечно же... Да? В 41-м перед июнем так было.. да?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 47