Модераторы: Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko, Станислав Матвеев, Pavel
darlock писал(а):Съехал ты потому что там заднице теплее. Такие как ты только гавкать издали могут, предатели и лицемеры.
А што такога (выдалена, абраза), як Вы, кожны дзень ня бачу - дык такі да, падфарціла!
это ты о своем народе беларуском?! все понятно!
Пусть простят меня адекватные форумчане и модераторы, что я повелся на провокацию. Выводят же из себя... Из-за них форум становится не форумом, а сборищем СТАДА тупорылого, желающего показать "какой я умный" и местом выяснения личных отношений. Приношу АДЕКВАТНЫМ свои извинения. Постораюсь не поддаваться на провокации всяких уродов. Надеюсь, к моим словам прислушаются и остальные.
DeadlY писал(а):Салдат Швейх писал(а):Я, у адрозненьне ад Вас, расейскай не карыстаюся і беларускую і беларушчыну усюды прапагандую, чым раблю для беларушчыны больш, чым сотня darlockоў, сумесна ўзятых.
И сколько шекелей нынче в Эуропе за пропаганду платят?Пысы.
Такі да - дупа мая у цяпле, а сам - у шакаладзе. Зайдрасна? Яднайся з Дэдлі - і ён менчукоў ня любіць. Кампанія такая сабе - "по проісхожденію".
Я православный, могу и в морду дать! (Ц)
SET писал(а):На маю думку, быдла тыя, хто ў цяжкую хвіліну пакінулі Радзіму. І калі з Божай дапамогай тут усё зменіцца, мы тых хто ўцёк з краіны, быдлоту, назад не пусцім. Ешце Еўрапейскае…
Я был о вас лучшего мнения, но поскреби каждого выеховшего... мля, орда ордой! Не встраиваетесь вы в иврапейскость! ЦЫвилизованнасть ваша в ваших постах!
SET писал(а):Салдат Швейх писал:
Не беларусам разсуджаць пра маральнасьць і не маральнасць палітыкаў.
Дарагі, не вам разважаць пра Беларусь.
Салдат Швейх писал:
Якога тады куя так цікавіць, што там у Латвіі робіцца - уткніся ў сваё карыта і жры, што даюць!
Стоп! А што ж Эгилу і Кулу не дае спакою Расея? Што ж воно не есь еўрапейскае.Лезуць без мыла ў ж ... А як на радасці жыцця мясцовага быдла указываеш, такгавно ляціць кілаграмамі.
Салдат Швейх писал:
А што такога (выдалена, абраза), як Вы, кожны дзень ня бачу - дык такі да, падфарціла!
На маю думку, быдла тыя, хто ў цяжкую хвіліну пакінулі Радзіму. І калі з Божай дапамогай тут усё зменіцца, мы тых хто ўцёк з краіны, быдлоту, назад не пусцім. Ешце Еўрапейскае…
Я был о вас лучшего мнения, но поскреби каждого выеховшего... мля, орда ордой! Не встраиваетесь вы в иврапейскость! ЦЫвилизованнасть ваша в ваших постах!
SET писал(а):
Стоп! А што ж Эгилу і Кулу не дае спакою Расея? Што ж воно не есь еўрапейскае.Лезуць без мыла ў ж ... А як на радасці жыцця мясцовага быдла указываеш, такгавно ляціць кілаграмамі.
Эгил писал(а):SET писал(а):
Я зусім не лезу ў справы Расіі. Я жадаю, каб РФ перасталі лезці да нас, а таксама, што-небудзь рабіла з тымі, хто палівае нас брудам.
А РФ ўсё гэта толькі заахвочвае. Што чакаць у будучыні? Я што павінен маўчаць і глядзець на тое, што да нас ставяцца так, як ставіліся дэгенераты нацысты да габрэяў? Калі на мяне ці яшчэ кагосьці кожны дзень срут мільёны дэгенератаў мяне гэта не павінна хваляваць? Мы кожны дзень тонем у лайне вялікарускага шавінізму!, Больш чым Польшча, Эстонія Грузія, Літва, Беларусь разам узятых - а вы мне рот затыкаеце. Ды па якім праве, Set?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0