Евровидение-2008. Гы-Гы...

Модераторы: Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko, Станислав Матвеев, Pavel

Евровидение-2008. Гы-Гы...

Сообщение Yoda » Ср май 21, 2008 8:14 am

Прывитанне, шаноунае спадарства! Вось и здарылася! Новае Эурабачанне стартавала. Прапаную кароткую галину форуму пра гэта. Што тут гаварыць? Ну, што прыдзе у галаву, у межах дазволенага.
Маё прыватнае уражанне - дэградацыя конкурсу. Дэ-жв-ву кожны год. Кампазитары спаборничаюць сами з сабой! Але конкурс иснуе! И гэта выдатна! Гэта магчымасць адчуць сябе у вялизнай сям'и и адправиць прывитанне суседу у выглядзе поинтау.

Прыватна я ужо учора пачау "хварэць" за нашых... гарачых ФИНСКИХ хлёпцау! Адзины гурт, яки крануу. И хоць усе не так и неупапад, але запалили не па дзицячы. Дыму было шмат. Финляндыя - наперад! ЖЫВЕ HMR!!!!
Yoda

Re: Евровидение-2008. Гы-Гы...

Сообщение Kat Leo » Ср май 21, 2008 8:53 am

Yoda писал(а):Прыватна я ужо учора пачау "хварэць" за нашых... гарачых ФИНСКИХ хлёпцау! Адзины гурт, яки крануу. И хоць усе не так и неупапад, але запалили не па дзицячы. Дыму было шмат. Финляндыя - наперад! ЖЫВЕ HMR!!!!

Yoda, не маглі бы Вы ўсталяваць на сваім кампутары беларускую раскладку, калі ласка... Буду Вам вельмі ўдзячна, а то гэта мяне трохі нервуе. :oops:
Наконт фінаў - яны мяне таксама "ўразілі". :lol:
Kat Leo

Re: Евровидение-2008. Гы-Гы...

Сообщение Yoda » Ср май 21, 2008 9:25 am

Kat Leo писал(а):
Yoda писал(а):Прыватна я ужо учора пачау "хварэць" за нашых... гарачых ФИНСКИХ хлёпцау! Адзины гурт, яки крануу. И хоць усе не так и неупапад, але запалили не па дзицячы. Дыму было шмат. Финляндыя - наперад! ЖЫВЕ HMR!!!!

Yoda, не маглі бы Вы ўсталяваць на сваім кампутары беларускую раскладку, калі ласка... Буду Вам вельмі ўдзячна, а то гэта мяне трохі нервуе. :oops:
Наконт фінаў - яны мяне таксама "ўразілі". :lol:

Прашу прабачэння ў удзельнікаў форумаў. Яшчэ учора абяцаў :( раскладку зрабіць. Але часу няма. Лютаю, аж вушы ветраюць. Аформіў тры фуры на Эўропу, тры на Расею за два дні - па маім дэрмометры зашкальвае... Нашуся паміж Паставамі і Глыбокім...

Наконт Эўрабачання яшчэ. Парадвала, што дзяўчаты ў падтанцоуцы ў гэтым годзе больш не падобныя да шкілетаў былі :D

Падабалася, што многія спявалі на роднай мове. Усходняя Эуропа як заўсёды - на ангельскай...

Эстонцы запалілі таксама. Напэўна каб ніхто не лічыў іх тармазамі :D І хоць не трапілі ў фінал - але шоу было!

Білан. І Бог і людзі адступіліся. Ні песні, ні шоу. У фінал трапіў, але напэўна удзельнікі зразумелі: пакуль Расея не выйграе - будзе пытаць эўрабачанне Біланам...
Yoda

Сообщение Yoda » Ср май 21, 2008 12:30 pm

DeadlY писал(а):Спадзяюся, што Розум пераможа і Фіны ўсіх парвуць :twisted:

Расцалаваў бы!!!! У фінаў для слабых месца няма, яны куюць жалеза!
Жалеза праўда папсаватае, але на бязрыб'і і рак рыба! Хард рок алялюя!
Yoda

Сообщение Алесь » Ср май 21, 2008 6:51 pm

Не понравилось!!! Наш БАЗАР- и то посолиднее будет!
Задел за живое посыл Тихановича про "ПЛЕННЫХ РУМЫН" -ТАК НЕЛЬЗЯ-ЭТО публичное оскорбление народа -мне СТЫДНО.
РУМЫНЫ-простите НАС ЗА таких людей!!!
Алесь

Сообщение Yoda » Чт май 22, 2008 7:29 am

У мяне зусём склалася уражанне, што каб не вядучы, Ціхановіч такіх залеп напускаўбы, што адным сорамам не абыйшлося б. Колькі разоў яго спынялі? На другой палове трансляцыі перайшоў у другі пакой, каб не перашкаджаць маленькай Йодзе спаць, там БТ няма. Глядзеў па Расеі. Другая справа! Толькі вельмі свайго Білана ўзносілі. Самі не пахваляць - то хто тады?
Yoda

Сообщение Yoda » Чт май 22, 2008 11:46 am

Глядзім сёння як топнуць нашы беларусы :D Але памятаем - сілы трэба эканоміць на фінал! Перамога - ФІНАМ!!!
Yoda

Сообщение Vadim Deruzhinsky » Пт май 23, 2008 2:40 am

Я сегодня смотрел конкурс - беларусы проиграли. Ну и фиг с ним. Не будем это в культ возводить.
Vadim Deruzhinsky
Модератор

Сообщение Yoda » Пт май 23, 2008 7:47 am

Вось і другая частка адбылася. Мяне парадвала. Гэта першае эўрабачанне, дз хоць штосьці спадабалася. Нават захаццелася некаторыя песьні у сваю фанатэку. Па першае Балгарыя! Маё сэрца было з ёй у гэтую ноч. Клаб у эўрабачанні - 100% нефармат! Крута! Хоць і не дакруцілі дыскі дыджэі - але драйв быў. Як у рэшце рэшт і агонь і дым! Не дрэнна спявалі на мой погляд Швецыя, Ісландыя, Мальта, Албанія. У Швецыі і Албаніі - песьня бярэ. Ісландыя - задор. Мальта - крэатыў. Водка - гэта па нашаму!
Беларусь.... Як кажуць немцы: айн унд цванцых, фір унд зібцых. Што ў перакладзе азначае: хамло павінна адказаць! Пры ўсёй маёй непавазе да творчасьці Філіпа Пядросавіча, учора парадваўся яго новай выдатнай працы - Украіне. І яго рэваншу за прошлагоднія хамскія адносіны да яго са стараны дзеячаў ад "культуры" Беларусі. Калі памятаеце чыноўнікі тады заявілі, што Філіп - гэта нічога, ён сам прыліп... У гэтым годзе у інтэрвью нашым эўрабачаншчыкам ён ВЕЛЬМІ карэктна гэта ўспомніў... Так ім!
Пра выбар Эўропы. На густ і колер сяброў няма. Не перамога галоўнае - а задавальненне... У гэтым годзе тое-сёе было. У фінале хварэем за гарачых фінскіх хлопцаў!!!!
Yoda

Сообщение Yoda » Пт май 23, 2008 11:00 am

DeadlY писал(а):Хварэем за фінаў, усіх астатніх у топку :twisted:

Так! астатніх - ф топку!!!! :!: :!: :!:
Фіны руляць!
Yoda

Сообщение Kat Leo » Пт май 23, 2008 1:54 pm

Буду хварэць яшчэ за Албанію і ... Грузію :!:
:lol:
Kat Leo

Сообщение Yoda » Пт май 23, 2008 2:05 pm

Kat Leo писал(а):Буду хварэць яшчэ за Албанію і ... Грузію :!:
:lol:

Хто б сумняваўся! Паспрабуйце знайсці 5 адрозненняў... Але не. Албанія бліжэй да рок-балады... Нашы "знаўцы" закрытыкавалі дзяўчынку... ПАЗАБІВАЎ БЫ!!!!
Yoda

Сообщение Yoda » Пт май 23, 2008 2:34 pm

А як Вам спадабалася, што ў Аляхно ў падтанцоўцы грэцкія шкілеты былі? Няшжо на Беларусі дзяшчат не знайшлі, якія могуць рухацца і ўсьміхацца? Хай у Паставы прыязжаюць. У нас ёсць вельмі дужы танцавальны гурт...
Yoda

Сообщение Kat Leo » Пт май 23, 2008 7:28 pm

Yoda писал(а):А як Вам спадабалася, што ў Аляхно ў падтанцоўцы грэцкія шкілеты былі? Няшжо на Беларусі дзяшчат не знайшлі, якія могуць рухацца і ўсьміхацца? Хай у Паставы прыязжаюць. У нас ёсць вельмі дужы танцавальны гурт...

Не сказала бы, што гэта былі шкілеты... Дзяўчаты як дзяўчаты. Ну, вядома, густ бывае розны. Мне больш падабаюцца стройныя ... хлопцы :lol:
Kat Leo

Сообщение goward » Пт май 23, 2008 8:58 pm

Yoda пишет: "А як Вам спадабалася, што ў Аляхно ў падтанцоўцы грэцкія шкілеты былі? Няшжо на Беларусі дзяшчат не знайшлі, якія могуць рухацца і ўсьміхацца? Хай у Паставы прыязжаюць. У нас ёсць вельмі дужы танцавальны гурт..."

Это были к тому же и бэк-вокалистки. А вот с такими у нас проблемы, ибо совмещают в себе два в одном. Они молодцы. Нужно им сказать большое спасибо. Поражение Алехно они восприняли как свою личную трагедию. Нужно было видеть их слезы отчаяния от разочарования чтобы оценить весь их искрений порыв помочь нам беларусам в этом году на Евровидение 2008 .
goward
Модератор

След.

Вернуться в Иные темы