[/quote]Модераторы: Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko, Станислав Матвеев, Pavel

CooL писал(а):Для дальнейшего процветания России, Путин регулярно закачивает в землю нефть и газ из личных запасов. http://vitrenko.io.ua/s7434/pravda_o_putine
Somebody писал(а):Нацбанк РБ выступил с предложением объединить все банки РБ в один холдинг: Национальный Единый Банк (НАЕБанк).
Guest, 14:36, 11.10 - +250 +
Зима... Яны (хранцузы) перабираюцца чэрез Беразину, тут я на сваем верталеце лячу.... А Кутузау с Баграционам даляко - не успяваюць. Ну, я и гавару пилоту:"Слухай, хлопец, (патаму што па дружэски) давай снижайся, нада Напалиона паймаць." Верталет пайшоу на снижэние, а я выскачыу з машыны и крычу: "Ротарная жатка - эта вам не абмалот!!!" Ну, што тут началось! Хранцузы у панику: крычат, прыгают, талкуцца, увесь свой хлам жалезны у нас аставили, пака уцякали. Напалиону я дажа пинжак парвау, дык он, зараза, без яиц аказауся, не смог я яго удзяржаць. Патом залез я у акоп, глядзь... а у акопе Кутузау з Баграционам сидзяць, адсижываюцца. Я им гавару: "Што жа вы, пака я на западных рубяжах кроу праливаю, вы у ямке сядзиця?" Прыстыдзиу в обшчэм. А пра битву Василь Быкау патом сцихи написау: "Скажы-ка, дзядзя, ведзь не дарам, Масква, спаленная пажарам, хранцузам атдана была. Ведзь были ж схватки ракавые, не дарам помнит фся Рассея, пра дзень Беразина".
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1