Прадублюю з другой тэмы (з прабачэннямі за дубль) бо дастала, калі чэсна:
darlock писал(а):И снова гомнофотки.... Вам не стыдно? В антонимичном порядке можно тысячи фоток найти в помоях интернета... Вы оперируете сомнительными шотами свое мнение? Своими "ресурсами" размышлять попытайтесь...
Вось якая вам розніца што я выкладваю? - вам што, пераказваць на поўстаронкі, што там напісана? - існасьць таго што там адлюстравана зменніцца як? - навошта мне выдаваць за свае чужыя думкі ці меркаванні? - каб выглядаць "прыгожа"? - так вы мяне потым самы тыкняце пыцай у тое што я плагіятар - нахалеру мне гэта патрэбна?
Ёсць меркаванне - яно супадае з маім ці з ім я згодны - калі ласка - глядзіце й чытайце

- адказвайце па існасьці, а не лезьце ў абмеркаванне маёй сьціплай асобы ды маіх здатнасьцей -
вам саму вельмі не падабаецца гэта:darlock писал(а):Нет желания кого-либо обзывать! Бывает, в ответку кидаю слова, о чем часто сожалею... И это косяк Мой. Я за нормальное общение, которое подразумевает уважение мнения. И если я не согласен с чьим-то мнением по поводу вопросов Украины - это совсем не значит, что я "пророссийский". Я очень даже "пробеларуский", о чем заявляю всегда на протяжении 7 лет на Форуме. И если я говорю о том, что с Мовой в стране проблемы, и перспективы ее развития в массах плачевны (с этого началась неприязнь skorynapiterski ко мне), руководствуясь результатами опроса десятков молодых людей - это вовсе не значит, что я против Мовы. Я ЗА развитие национального языка, что многократно подтверждал и даже приводил модели реанимации.
Общаться нужно уметь. И читать вдумчиво посты форумчан...
Вы б за сабою сачылі ў первую чаргу

- бо мой пост з комантамі да "гомнофотки" ні меў
НІ ВОДНАЙ АБРАЗЫ вашай недатыкальнай асобы. А што адказалі мне вы?

- штосьці па існасьці успрынятай вамі інфы?
p.s. пра Мову. -
"это вовсе не значит, что я против Мовы. Я ЗА развитие национального языка" -
Каб Мова развівалася, трэба каб ёю карысталіся

- а калі нават вы, інтэлектуал (чалавек з якога мо хто нават прыклад бярэ), ёю не карыстаяціся то на халеру яна увогуле каму патрэбная!?... Й не трэба пісаць дыферамбы ў постах, аб тым як вы яе кахаяце-лялеяце на паэтычным узроўні - вашыя да яе адносінны ў вашым ёю карыстанні.
Мова не будзе жыць й квітнець, калі не
жывуць яе носьбіты.