darlock писал(а):удалите прогу и почистите реестр
Какую прогу? Ладно, спасибо за помощь. Буду разбираться. В крайнем случае переустановлю винду.
Модераторы: Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko, Станислав Матвеев, Pavel
darlock писал(а):удалите прогу и почистите реестр
утилиту AVZ
Danna писал(а):В крайнем случае переустановлю винду.
Danna писал(а):Ко мне в компьютер попал руткит. Комп после этого стал глючить. Антивирусник удалить его не может. Закачала утилиту AVZ. Но и это не помогает. Млиин.
Эгил писал(а):Danna писал(а):darlock писал(а):удалите прогу и почистите реестр
Какую прогу? Ладно, спасибо за помощь. Буду разбираться. В крайнем случае переустановлю винду.
Если будете делать форматирование, то прежде всего скопируйте свои нужные файлы на какой-нибудь другой диск, а то можете их потерять.
grron писал(а):Danna писал(а):Ко мне в компьютер попал руткит. Комп после этого стал глючить. Антивирусник удалить его не может. Закачала утилиту AVZ. Но и это не помогает. Млиин.
У Каспера ёсць бясплатная прога для выдалення руткітаў TDSSKiller http://www.kaspersky.ru/virus-scanner
darlock писал(а):Программер, слов нет![]()
![]()
Твои уровень понятен
Danna писал(а):darlock писал(а):Программер, слов нет![]()
![]()
Твои уровень понятен
Программер, конечно, из меня никудышный, но буду что-то делать. Спасибо всем за помощь.
Не, усе б паважліва ставіліся да беларускай, а частка бы на ёй ужо юі размаўляла. А наконт БЧБ сцяга і Пагоні - трохі не зразумеў думку. Дзе калгаснікі іх выратавалі? У музеі?Гомельчанин писал(а):Pavel писал(а):Зянону сёння споўнілася 70 год. Добры бы быў прэзідэнт! Але ж народ яго ў 94-м не прызнаў, паслухаўся прапагандонаў ды беларусафобаў таго часу. Зараз вельмі многія шкадуюць, нават тыя, хто на першы погляд схіляюцца да расейскага вектара.
Да, сейчас бы уже пылала гражданская война в Беларуси, а так дуремарократы-колхозники даже спасли БЧБ флаг, Погоню и мову от неминуемого и несмываемого позора дуремарократов-интеллегентов...
Pavel писал(а):Зянону сёння споўнілася 70 год. Добры бы быў прэзідэнт! Але ж народ яго ў 94-м не прызнаў, паслухаўся прапагандонаў ды беларусафобаў таго часу. Зараз вельмі многія шкадуюць, нават тыя, хто на першы погляд схіляюцца да расейскага вектара.
Ірландыя ўжо ледзь не 100 год, як незалежная. За выключэньнем 6 графстваў на поўначы. Але ж мяжы няма, і там, і тут - Ірландыя, адзіны востраў, адзіны народ.darlock писал(а):Вашей Ирландии уж точно Зенона не хватает! В миг бы откупорились БЫ от Королевства!
Pavel писал(а):Ірландыя ўжо ледзь не 100 год, як незалежная. За выключэньнем 6 графстваў на поўначы. Але ж мяжы няма, і там, і тут - Ірландыя, адзіны востраў, адзіны народ.darlock писал(а):Вашей Ирландии уж точно Зенона не хватает! В миг бы откупорились БЫ от Королевства!
Час дзеля таго тады быу куды больш спрыяльны. Расея не мела рэсурсу, каб рабiць значную шкоду. А Беларусь бы пасябравала з Украiнай ды разам б яны адрэзалi Захад ад Усхода ды мелi б добрую транзiтную рэнту. Зянон прапанавау разам прымусiць Расею плацiць частку нафтадалярау за транзiт. I Беларусь, i Украiна бы з таго абагацiлiся, мелi б тую рэнту, што усе гэтыя гады мела Масква.Гомельчанин писал(а):То есть Беларусь сейчас была бы нищей западной колонией под управлением олигархов раздираемая гражданской войной как современная Украина в которой свои "зяноны" дорвались до власти... Перспективы и правда впечатляющие...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 9