Спокойно, Pavel, не провоцируйте пустые обзывательства - вы же модератор, етить его в качель... Я вас правильно поняла - вы утверждаете, что Spiegel написал "абсалютную ахінею, да таго ж дужа хлуслівую ды абразлівую" о 880 000 РАБОВ и заоблачной коррупции в Евросоюзе? Или Spiegel написал ПРАВДУ, а вот Я, только дав ссылку и текст ИХ сообщения, для вас сразу стала автором "ахінеі"?Pavel писал(а):Наведвальніца Аніль, я разумею, што інакш, чым пісаць абсалютную ахінею, да таго ж дужа хлуслівую ды абразлівую, у вас ніколі не атрымаецца.
Не гоните фуфло, Pavel... Вы же не гражданин Ирландии, а права там только у коренных жителей, так что ваша лапша - только для местных оппов... Если же все не так - выложите скан вашего контракта, а мы посмотрим...Pavel писал(а):Умовы майго існавання тут - гэта сапраўдны прыклад стабільнасці, дзе, пры жалаванні значна вышэйшым за сярэдняе ў краіне, і штогадавым павышэнні яго, прапісаным наперад аж да маёй пенсіі, і абароненым вельмі моцным, усемагутным прафзвязам, я маю поўныя правы на працу на прыведзеных умовах да гіпатэтычнай пенсіі, правы на забяспечаную старасць у выглядзе сур'ёзнай пенсіі ад кампаніі, і ад дзяржавы, таксама не маленькай. І ўмовы маёй тут работы - запісаныя ў "камяні", незыблемыя.
Моя жизнь,Pavel, зависит только от МЕНЯ... от моего умения решать свои проблемы... Вот В ЭТОМ разница между нами... С вашей точки зрения, моя жизнь "жалкая", а с моей - вполне удовлетворяющая мои цели и потребности, а они у меня - иные, вам не понятные и далёкие... "Счастлив не тот, у кого много, а тот, кому достаточно..." (с)Pavel писал(а):А вось вашае жалкае жыццё, Аніль, залежыць ад самадурства яшчэ больш убогага за вас неадукаванага "калгопсніка" ды хамаў "іжэ з ім". І ад добрага дзяді ў Маскве, каб падкінуў "дравішак" на беднасць.