\darlock писал(а):grron писал(а):Гэта ў які іншы бок? У іншы бок ад Расеі?!
Ваш тугой зацикленный разум и отсутствие здравого мышления позволяет направляться только в одну сторону в пределах единственной зомбопроги.
Модераторы: Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko, Станислав Матвеев, Pavel
\darlock писал(а):grron писал(а):Гэта ў які іншы бок? У іншы бок ад Расеі?!
darlock писал(а):Недоделки, мля!!!!!
grron писал(а):darlock писал(а):Недоделки, мля!!!!!
Мда... Ну і чым вы адрозніваецеся ад Ката з ягонымі беларусафобскімі скуленнямі і целымі прастынямі шавіністычнага флуду? Да ні чым... А яшчэ некага вінаваціць. Я на гэтым форуме за 2 гады нікога не абразіў, затое на свой адрас абразы чую пастаянна. Прычым ад так званых "патрыётаў"
darlock писал(а): Но Кот хоть более эрудированный и сообразительный.
grron писал(а):darlock писал(а): Но Кот хоть более эрудированный и сообразительный.
Ну дык Ката рыхтавалі у адпаведнай канторыГэта завецца тонкім троллінгам і флудам. Вось вы я бачу папалі яму ў лапы...
darlock писал(а):Ни в чьи лапы я не попал (ни в кошачьи то точно). Я имею свою точку зрения независимо от флуда/нефлуда форумного. И это мое мнение основано на личном опыте и анализировании окружающих явлений. И не доверяю я агитканторам любых направлений, прозападных, промосковских, пролитвинских. Все эти агитбанды с одной кучи помазаны и пахнут одинаково. Выбачайце.
grron писал(а):Я вам крыху патлумачу. Кату не патрэбна дыскусія с апанентам - ён працуе на аудыторыю. Вось чаму і піша кіламетровыя пасты у якіх мінімум карыснай інфы і максімум флуда. Яму патрэбна увага аудыторыі каб зачараваць яе гэтай сваёй "эрудыравансцю і кемлівасцю", увайсці у давер да яе і схіліць на свой бок нават тады, калі у яго няма ніякіх аргументаў акрамя ягоных "эрудыраванасці, кемлівасці і гумару". А калі яго прыціскаюць у кут фактамі, ён пачынае забалтваць спрэчку і вышукваць малейшую дробязь. А калі ён знаходзіць гэту дробязь, ён зноў выкатвае свае кіламетровыя пасты са сваёй эрудыцыяй і кемлівасцю, каб зафлудзіць галоўную тэму спрэчкі і перайсці да абмеркаванне гэтай, нікаму не патрэбнай дробязі. І у зачараванай Катом аудыторыі складваецца ілжывае уражанне, што спрэчку выйграў Кот, хаця галоўную спрэчку ён прасраў начыста. І ўсё - аудыторыя пад лапай у Ката.
Вось так і працуе прафісійны троль-ідэёлах Кот
darlock писал(а):А на счет "под лапой", то это вы зря. На форуме не самые глупые люди, и я думаю, понимают, что к чему. Так что все его Кота усилия (если цель его склонить и исказить) - в пустую улетают. По крайней мере за себя отвечаю.
grron писал(а):darlock писал(а):А на счет "под лапой", то это вы зря. На форуме не самые глупые люди, и я думаю, понимают, что к чему. Так что все его Кота усилия (если цель его склонить и исказить) - в пустую улетают. По крайней мере за себя отвечаю.
Аднак вы ж накінуліся сёння на мяне спрабуе абараніць ці то Ката, ці то Расею... Ня ведаю. Каб вы гэтак жа кідаліся на Ката калі ён абражае ўсё беларускае, то можна было б яшчэ зразумець. А так...
А наконт ягоных "канкрэтных довадаў, дык я ўжл казаў - альбо флуд, альбо дробязь закліканная адыйсці ад галоўнай тэмы спрэчкі. Ну да, нешта прыводзіць, нешта дастае с запыленых імперскіх падручнікаў... Мае нахабнасць абражаць навукоўцаў, працы якіх не падпадаюць пад галоўную шавіністычную лінію партыі. Вунь свайго ж расейскага Леаніда Млечіна абсіраў - ну не ўпісваецца ён ў лінію. Тыповы троль-ідэолог.
Vadim Deruzhinsky писал(а):Тема тут «Затянут ли Беларусь в состав России?» - вы ушли в спорах от вопроса.
Лукашенко хотел затянуть Беларусь в состав России, чтобы стать российским президентом. Сегодня ему это не светит, потому он не заинтересован в инкорпорации. Тем более что вхождение в состав России означает, что Лукашенко теряет абсолютную власть, которой так долго добивался.
А что касается мнения населения Беларуси, то даже если бы Лукашенко в 1995 и затянул нас в Россию, то при первых же демократических выборах мы из нее вышли бы. Потому что наши матери не хотят, чтобы их дети умирали за Россию на Кавказе. Наши юноши не хотят служить в российской армии. Наши урки не хотят сидеть в российских тюрьмах.
Даже несчастная Киргизия не обсуждает «воссоединение» с Россией, хотя ввела вторым государственным русский язык. Потому что там этого тоже не хотят.
Vadim Deruzhinsky писал(а):Тема тут «Затянут ли Беларусь в состав России?» - вы ушли в спорах от вопроса.
Лукашенко хотел затянуть Беларусь в состав России, чтобы стать российским президентом. Сегодня ему это не светит, потому он не заинтересован в инкорпорации. Тем более что вхождение в состав России означает, что Лукашенко теряет абсолютную власть, которой так долго добивался.
А что касается мнения населения Беларуси, то даже если бы Лукашенко в 1995 и затянул нас в Россию, то при первых же демократических выборах мы из нее вышли бы. Потому что наши матери не хотят, чтобы их дети умирали за Россию на Кавказе. Наши юноши не хотят служить в российской армии. Наши урки не хотят сидеть в российских тюрьмах.
Даже несчастная Киргизия не обсуждает «воссоединение» с Россией, хотя ввела вторым государственным русский язык. Потому что там этого тоже не хотят.
Vadim Deruzhinsky писал(а):Darlock: «ВД!!! Вас не понять бывает.»
Хорошо, буду теперь дописывать в своих сообщениях, что некоторые мои посты могут оказаться не понятными для некоторых форумчан. Прошу извинения.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2