СИРИЯ

Модераторы: Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko, Станислав Матвеев, Pavel

Сообщение timax » Чт авг 09, 2012 8:29 pm

Кот писал(а):
У нас есть обман и массовое беззаконие на выборах.

А в Сирии? :wink:

Нужна только конституция и выполнение закона, больше - ничего.

А в Сирии? :wink:

А свои страшилки, рассказываете малым деткам про злых чеченов, вашей власти на их земле, не будет никогда.

Это не страшилки: это реалии сирийского гос-ва. :wink:

Я хочу сказать только одно, что выборы, есть неотъемлемая часть права народа. И после всякого рода фальсификаций на выборах, говорить от лица большинства, есть - великое свинство, и преступление, которое ни к чему хорошему не приведет.
timax

Сообщение Pavel » Чт авг 09, 2012 9:18 pm

Кот писал(а):Чеченцы уже успели пожить в "Ичкерии" при т.н. "оппозиции": кроме лесных воинов желающих, думаю, больше нет :wink: Что лучше: когда всё цветет, или когда всё в руинах?

Увогуле, шчыра кажучы, там усё і цвіло. Пакуль туды не прышла вашая армія і не пачала бамбіць сталіцу краіны з Градаў ды рушыць усё танкамі. Зрабіўшы з сталіцы краіны палігон дзеля старых палканоў. :( Знялі законнага прэзідэнта, паставілі з цягам 2-х войнаў сваю марыянетку. Яшчэ таго злодзея, між іншым. І кінулі ім, як сабакам, грошай. Дакладней, кіруючаму клану.

Мне гэтая вашая рэпліка нагадала гістарычную сцэну, калі ў Пікаса ў Парыжы нямецкія жаўнеры запыталіся наконт яго твора "Герніца": "Гэта вы зрабілі?". А ён у адказ: "Не, гэта зрабілі вы."
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Чт авг 09, 2012 9:29 pm

Кот писал(а):Павел, не начинайте холивары, ок? :wink: И так очевидно протиоречивость и сложность многонационального и мультикультурного гос-ва и взаимоотношений внутри него.

Я нічога не кажу, Коце. Але вы павінны поўнасцю ўяўляць сабе сітуацыю там ды яе наступствы. Каб не вітаць у аблаках.

Чэчэны так неадэкватныя ў адносінах да вас, расейцаў, таму, што вы ўвесь час іх прымушаеце жыць разам з вамі ў адной краіне. Нават так прымушаеце, што ў 90-х двойчы спалілі іх дом, кажучы фігуральна.

Напрыклад, Сірыю дзеля параўнання ніхто не прымушае ўваходзіць у нейкую іншую дзяржаву.
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Чт авг 09, 2012 10:10 pm

Калі нейкі народ, які мае гістарычна сваю краіну жадае быць асобнай дзяржавай - гэта яго права. Наколькі я ведаю, пры савецкім паўкоўніку Дудаеве ніякага шарыяту не было. Нармальная была свецкая краіна. Але з пэўнымі традыцыямі. І расецаў-казакаў там ніхто не чапаў, між іншым. Былі нармальныя, сяброўскія адносіны двух народаў у тым жа Грозным. Пакуль не прыйшлі расейскія танкі ў 94-м. А цяпер - не ведаю, як вы адтуль выйдзецё...

Але хопіць аб гэтым. Калі ёсць жаданне працягваць - калі ласка, можам працягнуць у тэме "Прощай, великая Россия".
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Чт авг 09, 2012 10:36 pm

Кот писал(а):Да не собираюсь я это продолжать. 99% чеченцев не хотят жить нигде отдельно, и в Дагестане не хотят. Говорю же дураков больше нет :lol: :lol: :lol: Это так сказать народное волеизъявление кавказских народов. Они и в Москве это говорят.:D...

...А вы приколист :D

Не, Кот, гэта вы - прыкаліст.

Вядома, у Маскве і не тое кажуць... :lol:

... Там лепш за ўсіх ведаюць, якое ёсць сапраўднае волевыяўленне іншых народаў. :D І заўсёды гатовыя ў гэтым дапамагчы сваім суседзям. Як, напрыклад, Луке ў 96-м ... Ці Кадыраву... Ці Асаду... Ці яшчэ нейкай свалаце... :evil:
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Чт авг 09, 2012 10:42 pm

Кот писал(а):Лучше всех ведают сами народы - всё как вы любите (правда из-за спора ради спора не способны сохранять последовательность) :D Вам показать распределение выборных голосов в республиках Северного Кавказа? :roll: :roll:

Баюся, Кот, што на самой справе галасы лічаць у Маскве. Бо пад дулам танка ніяк не прагаласуеш інакш чым 99%. ... :lol:
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Чт авг 09, 2012 10:52 pm

Кот писал(а):По-моему теории заговоров - это в анормальные явления. Мы щас о реальных вещах :roll:

Казкі, Коце, будзеце баіць на форуме "Спакойной ночі, малышы", калі такі існуе. Вашы выбары ў Чэчні з 99% за Пуціна, які спаліў дом кожнага другога чэчэнца, можыце засунуць сабе, самі ведаеце...

Вам ніхто, ніколі ў сваім розуме не паверыць. Ніхто.
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Пт авг 10, 2012 12:56 am

Кот писал(а):Ну не хотите вникать, ЧТО было с 96 по 00 - ну Ваше личное дело :lol:

Мяне, прабачце, куды больш цікавіць, што там было з 91-га па 94 гг. Гэты перыяд - клуч да разгадкі чэчэнскага пазла. А яшчэ тое, як адзіная дзяржава знішчыла і акупавала ў 94-м годзе цэлую суверэнную краіну, забіла яе першага прэзідэнта, спаліла сталіцу той дзяржавы, разнесла ўсё танкамі і Градам. Ад таго ўсё і пачалося.

Армія Чэчні адважна абараняліся, нават часам давала адпор... Але што была здольная краіна з насельніцтвам у 1.5 мільёна супрацьпаставіць арміі 150-і мільённай краіны. Дзякуй яшчэ, што хімічнай ды бактэрыялагічнай зброяй чэчэнаў не травілі. :roll:
Pavel
Модератор

Сообщение psv-777 » Пт авг 10, 2012 11:51 am

Пиндеть можно сколько угодно.А по факту будет:Кавказ рано или поздно уйдет от России,а Башарчик скоро лишится власти :wink:
psv-777

Сообщение psv-777 » Пт авг 10, 2012 12:05 pm

Насчет Сирии не пиндеж.На этом форуме уже были люди под разными никами ,которые баили ,что режим Каддафи незыблем,а кризиса в Беларуси не случится.Но когда события предсказываемые здесь случились-те люди просто исчезли.
psv-777

Сообщение grron » Пт авг 10, 2012 12:41 pm

Кот писал(а):А я не говорю, что Асад незыблем - где вы такое увидели? :wink:
А что касается Северного Кавказа - подчеркну: никто не хочет больше выйти из состава РФ, потому что ему это НЕ НУЖНО, жить будет ХУЖЕ. Это все видели на примере Чечни - и она сама, и соседние республики. Дураков, стремящихся лишиться российского бюджета - больше нет.

Вот желание например превратить ВСЮ Россию в Кавказ - вот это возможно и есть :lol: :lol: :lol: А выйти? Да не смешите :D
Ставрополье они уже обратно себе фактически отколонизировали - русские оттуда ща массово уезжают, им жить там уже некомфортно

Вось гэта і ёсць асаблівасць і адначасова праблема Расеі - карміць усялякіх захрабетнікаў :wink: Будзь яны на Каўказе, альбо на іншым канцы свету - без розніцы.
grron

Сообщение Cikaunik » Пт авг 10, 2012 2:31 pm

psv-777 писал(а):Насчет Сирии не пиндеж.На этом форуме уже были люди под разными никами ,которые баили ,что режим Каддафи незыблем,а кризиса в Беларуси не случится.Но когда события предсказываемые здесь случились-те люди просто исчезли.

А куда Куб исчез, кстати? Это же он был активным предсказателем?
Cikaunik

Сообщение Pavel » Пт авг 10, 2012 4:59 pm

Кот писал(а):Так я и вижу, что вы там немного подзастряли, но не хотел вам говорить это прямо :lol:

Ну а слезные водяныя истории про бедных горцев идите каким-нить идиотами-свидомитамм расскажите :D , или на ТВ выступите в программе жди меня, или книгу напишите. Много слез будет гарантировано :lol:

Я разумею, вас не кранаюць слёзы тых, чые родныя загінулі з-за канфліктаў (на абодвух баках), які распачалі маскоўскія генералы ў 94-м ды працягнулі ў 99-2000. Яны ўсе дзеля вас - гарматнае мяса. Галоўнае, каб зямлі ў Маскоўскай дзяржаве было пабольш. Сярэдневечча, адным словам.

Не было б таго нападу на Чэчню ў 94-м - не было б ані Буйнакска, ані Кізляра, ані тэрактаў у Маскве, анічога таго. Вашыя палканы тады запусцілі цыкл гвалту (рас. насілія), які цягнецца і сёння. Не цешце сабе, што купілі чэчэнаў. Прычыненнае ім зло абавязкова вернецца. What goes around comes around. Ці не так?

Выбачайце за афтоп, спадарства!
Pavel
Модератор

Сообщение Pavel » Пт авг 10, 2012 10:33 pm

Кот писал(а):У вас лично кто-то сложил там голову? Участвовали там? Если нет, то оставьте лирику пожалуйста при себе.

Аніякай лірыкі, Кот. Толькі факты. А яны - упартая справа. Я зусім не эмацыянальны наконт гэтай старонкі гісторыі. Мне толькі па чалавечы шкада тых, хто загінуў ці застаўся калекай з-за нейкіх расейскіх хімераў, даволі ідыёцкіх, між іншым.

Пачытайце лепш Хэмінгуэя "Бывай, зброя!" Можа - зразумееце. Вашыя лепшыя людзі ў Маскве ды Піцеры даўно разумеюць. Але, нажаль, не маюць улады, каб спыніць гэты гвалт.

Павел, я не собираюсь обсуждать ход боевых действий, и кто что первый начал :wink: А так же потери. Если вы так узко мыслите - ваше дело, слава Богу у власти у нас те люди, кто мыслит максимально широко :wink: Последний раз попробую вам напомнить, что в 2000 ваххабиты Чечни напали на Россию, перейдя в Дагестан, и получив там сперва от местных (потому что они знали ЧТО за жизнь с этими фанатиками), а потом уже от Федеральных Сил, которые дали отпор агрессору. Точка. Если вы плохо историю знаете - ваши проблемы. Давайте о Сирии.

Калі ласка, давайце аб Сірыі. Але адно скажу: уся справа (ці д'ябл, як кажуць) - у дэталях. Падабаецца вам чытаць кнігу з сярэдзіны, а не з пачатку - калі ласка. Калі гэта лепш адпавядае вашай ідэалогіі. Але аб'ектыўнасць тут не прычым, выбачайце.

Да і кніга яшчэ не дапісаная...
Pavel
Модератор

Сообщение альберт » Сб авг 11, 2012 4:53 pm

Кот писал(а):Да не собираюсь я это продолжать. 99% чеченцев не хотят жить нигде отдельно, и в Дагестане не хотят. Говорю же дураков больше нет :lol: :lol: :lol: Это так сказать народное волеизъявление кавказских народов. Они и в Москве это говорят. Что тут где продолжать? :D В Ирландии знают лучше, да? :D

пры савецкім паўкоўніку Дудаеве ніякага шарыяту не было. Нармальная была свецкая краіна. Але з пэўнымі традыцыямі. І расецаў-казакаў там ніхто не чапаў, між іншым. Былі нармальныя, сяброўскія адносіны двух народаў у тым жа Грозным.

А вы приколист, даже ваш путин понимает что кавказ пороховая бочка и армия перевооружается первым делом на кавказе, а чечены с дагами вас ненавидят и будут ненавидеть, тут уже ничего не поделаешь, а если амеры разберутся с сирией, то будут ворошить кавказ, в любом случае вы все увидите. Будете держать их в составе, они со временем заселет весь СК и губернатор Ткачук с казаками не поможет, так что или отпустите их или русских со временем в краснодарском крае будет все меньше и меньше :D
альберт

Пред.След.

Вернуться в Иные темы