Из России писал(а):А я всегда выступаю с открытым забралом...
Вось мацi мая (генрыха дачка

З адкрытым - гэта заўсёды добра! Я ў Вас ніколі і не сумняваўся !!!!
Модераторы: goward, Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko
Из России писал(а):А я всегда выступаю с открытым забралом...
WilWit писал(а):Рады, што ў палку, адкрыўшых твары прыбыло))
Гэта канешне... гэта Так... гэта Учынак. Паважаю.WilWit писал(а):З адкрытым - гэта заўсёды добра! Я ў Вас ніколі і не сумняваўся !!!!Из России писал(а):А я всегда выступаю с открытым забралом...
Андрусь Буй писал(а):WilWit писал(а):Рады, што ў палку, адкрыўшых твары прыбыло))
Гэта канешне... гэта Так... гэта Учынак. Паважаю.WilWit писал(а):З адкрытым - гэта заўсёды добра! Я ў Вас ніколі і не сумняваўся !!!!Из России писал(а):А я всегда выступаю с открытым забралом...
Але лічу, што аватарка не пашпарт й не месца для цялеснай абалонкі, а мейсца дзе Мы можам адлюстраваць нейкія свае асабістыя духоўныя памкненні. У кожнага яны розныя - заява, прадява, вызаў ці мо гонар за радзіну ці Радзіму, захапленне чымсьці й т.д.. Наўрад ці такія пачуцці можа адлюстраваць асабістае фота.
... заўважу, тут гэта флуд.
Из России писал(а):Если не ошибаюсь - это исторические земли Полоцкого княжества!?
Светлая пигментация кожи. Отсутствовали (или были крайне редкими) у WHG. Появляются в раннем неолите у земледельцев, пришедших с юго-востока.
Шостого дня м[есе]ца мая почнуть ся личъбы з волостей Рускихъ, напер- вей з Речыцы, з Мозыра, з Бобруйска, съ Чычерска, съ Пропойска, зъ Омъстиславля, зъ Оръшы, з Любеча; а доконають ся 18 дня того жъ м[есе]ца.
Девятогонадцать дня мая почънуть ся личъбы з Гомъя, зъ Глуска, з Могилева, з Свислочы, з Борысова, з Любошанъ, отъ права Майдемборского к з бобровницъства Полоцкого; а доконають ся личъбы з волостей Рускихъ остатънего дня того жъ м[есе]ца мая.
лингвофрик
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 217