SET писал(а):Я высказал свое мнение - я за традиционную семью. До сих пор жопы не рожали и рожать не будут. Вы пенсию хотите получать? А хотите пенсию своим детям и внукам?
Прабачце, калі ласка, SET, калі я закрануў якіясьці Вашыя пачуцці - у тым ліку мо і рэлігійныя. Ад усяго сэрца прашу прабачэння.
Але справа не ў тым можа жопа родзіць або не (на Захадзе не дзеці-ўнукі плоцяць пэнсыю, а працаздольнае насельніцтва), а справа ў тым, што Вам (ці такім жа, чымсьці заангажаваным грамадзянам) можа не спадабацца ў асабіста маіх паводінах

...
...прабачце, SET, але Вы не выкладзеце тут (або мне ў асабовачку) спіс таго чаго Вы яшчэ прыхільнік ці цярпець не ўстане!? - так на ўсякі выпадак, каб пры сустрэчы (не дай Бог, калі такі спіс ёсьць) не атрымаць па фэйсу (калі не цяжэй) за свой лібералізм.
SET писал(а):заўтра возьмуць стрэльбу ці адзенуць "пояс шахіда" ды абьявяць "джахад"
Подождите маленько, скоро "радужные" начнут убивать натуралов, только войдут во вкус.
SET, азірніціся! - так як натуралы нішчаць натуралаў, то ні воднаму каляроваму ня снілася.
SET писал(а):Накроет тогда когда вымирать начнем. При всем уважении к Европе, там совершают огромный промах с узакониванием гомиков и инцеста.
Забарона гомафобіі не прывядзе да дэмаграфічнага буму - факт. Гэта як з "сухім законам" ці "сексом которого нет в СССР"
SET писал(а):Все об этом хватит.
Згодзен.